Mam pytanie odnośnie emotikonek oraz całego paska narzędziowego w shoutboxie. Chodzi o to że po prostu go nie widać. Jest to moduł shoutboxa do joomli.
emotikony
Witam
Mam pytanie odnośnie emotikonek oraz całego paska narzędziowego w shoutboxie. Chodzi o to że po prostu go nie widać. Jest to moduł shoutboxa do joomli.
Pasek narzędziowy? A konkretnie jakie opcje masz na myśli?
chodzi mi o "przyciski" udostępniające emotikony, zmianę koloru, zwiększ zmniejsz itp.
Takich przycisków tam po prostu nie ma
a gdzie mogę włączyć emotikonki gdyz tego u mnie nie ma
www.wrotaorawy.pl
www.wrotaorawy.pl
Przecież masz emotikony. Jak wpiszesz symbol bużki to ci się buźka wyświetla.
A jeśli chodzi ci o przyciski to przecież masz napisane w poprzednim poście - nie ma.
A jeśli chodzi ci o przyciski to przecież masz napisane w poprzednim poście - nie ma.
Witam,
A jaka może być przyczyna zniknięcia emotek? Były ale w momencie kiedy wpisów pojawiło się więcej po prostu zniknęły. Nie wyświetlają się ani emotki ani zestawy znaków za nie odpowiedzialne (przykładowo ":" z ")" )
A jaka może być przyczyna zniknięcia emotek? Były ale w momencie kiedy wpisów pojawiło się więcej po prostu zniknęły. Nie wyświetlają się ani emotki ani zestawy znaków za nie odpowiedzialne (przykładowo ":" z ")" )
dodam adres do sprawdzenia thelinked.pl
Emotikony u Ciebie mają taki adres:
http://thelinked.pl/nowathelinked/modules/mod_nshoutbox/images/emoticons/usmiech.gif
który nie istnieje
http://thelinked.pl/nowathelinked/modules/mod_nshoutbox/images/emoticons/usmiech.gif
który nie istnieje
Wielkie dzięki. Wskazałeś mi właśnie własną ułomność
Przepinałem domenę
W katalogu z emoticonami znajduje się plik z cachem emotikon. Skasuj go, by emotki przestawiły się na nowy adres
Problem w tym że właśnie już go usunąłem i nic. Boję się że jest to związane z tym że domena thelinked.pl tak naprawdę nie wyświetla zawartości tego konkretnego katalogu na ftp tylko podkatalogu (dokładnie tego pod którego ścieżką wskazałeś wcześniej emotkę). Fizycznie one tam właśnie się znajdują
Ok, ROZWIĄZANE! Jeszcze raz dzięki